Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » По Запорізькій області вдарили ракетою Х-59

По Запорізькій області вдарили ракетою Х-59

По Запорізькій області вдарили ракетою Х-59

Ілюстративне фото

Окупанти завдали ракетного удару по Запорізькій області минулої доби керованою авіаційною ракетою Х-59.

Про це повідомили Сили оборони України.

Окупанти також обстріляли Оріхівський напрямок із застосуванням 10 керованих авіабомб та некерованих авіаційних ракет.

“Продовжуючи терор мирного населення прифронтових регіонів Дніпропетровської, Запорізької та Херсонської областей, окупанти застосували 168 FPV-дронів, 10 ударних БпЛА типу “Ланцет” та скинули з БпЛА різних модифікацій 230 осколкових боєприпасів”, – зазначили в Силах оборони.

Що відомо про ракетну атаку по Запоріжжю 22 березня?

Зранку 22 березня російські війська здійснили масований обстріл Запоріжжя. За попередньою інформацією, окупанти випустили 20 ракет по місту.

Удари прийшлися й по Дніпровській ГЕС. Внаслідок влучання стався витік нафти в Дніпро. Фахівцями Держекоінспекції відібрані проби води з метою лабораторного дослідження.

Внаслідок ракетних ударів у м. Запоріжжя кількість постраждалих осіб збільшилась до 29 (з них 2 дітей).

У Запоріжжі приступили до ліквідації наслідків ракетних обстрілів, що були 22 березня. Від атаки постраждали приватні будинки містян та багатоповерхівки. Комунальники та волонтери “закривали” вікна та ремонтували покрівлі.