Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Військовий розповів, чи захопили росіяни Роботине

Військовий розповів, чи захопили росіяни Роботине

Військовий розповів, чи захопили росіяни Роботине

Работино

На Запорізькому напрямку тривають постійні бої. В інформаційне середовище росіяни вкидають заяви про нібито “повний контроль над Роботиним”, але українські військові спростовують це.

Командир 3 батальйону оперативного призначення бригади «Спартан» підполковник Олександр Букатар в ефірі «Армія TV» розповів про поточну ситуацію на Запорізькому напрямку:

«Ворог постійно намагається штурмувати, заявляє, що він повністю контролює Роботине, але як ми бачили відео – то повна маячня. Їх спроби не закінчуються, вони постійно намагаються це робити, але ми тримаємось», – розповів військовий.

За його словами, окупанти активізуються вночі, використовуючи розвідувальні та ударні дрони з тепловізорами.

Що відомо про ситуацію на Запорізькому напрямку:

На Запорізькому напрямку українські бійці зупинили спробу окупантів закріпитися у лісосмузі. По окупантах завдали ударів з артилерії та безпілотників.

Нещодавно окупанти просунулися на заході Запорізької області. Також російські джерела пишуть про захоплення нових позицій біля Вербового.

На Запорізькому напрямку в бліндажі виявили російські піхоту. Українські аеророзвідники скинули окупантам з безпілотника вибухівку, групу росіян було знищено.