Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » У Запоріжжі стелять тротуарну плитку на Соборному проспекті: в мережі спалахнув скандал (ВІДЕО)

У Запоріжжі стелять тротуарну плитку на Соборному проспекті: в мережі спалахнув скандал (ВІДЕО)

У Запоріжжі стелять тротуарну плитку на Соборному проспекті: в мережі спалахнув скандал (ВІДЕО)

Ілюстративне фото. Фото: Святослав Літинський

В мережі з’явилося відео, як в Запоріжжі на проспекті Соборному замінюють тротуарну плитку. Містяни обурилися, адже ці кошти могли піти на потреби захисників та фортифікації.

Відео опублікував народний депутат України, військовий ЗСУ Сергій Рудик.

На відео видно, як комунальники замінюють тротуарну плитку по вул. Сталеварів. Автор відео обурився, що в прифронтовому місті піклуються про благоустрій, а не виділяють кошти на захист.

“Заїхав по службі в Запоріжжя – ледь не впав. У центрі міста масово стелять тротуарну плитку. При чому звідси до “нуля” лише якихось кілометрів 40. Дрони? Фортифікаційні споруди? Ні, не чули. В мізках одні тендери і відкати”, – йдеться в дописі Сергія Рудика.

Під постом народного депутата півсотні людей висловили своє обурення від дій міської влади Запоріжжя. Містяни скаржаться, що витрата коштів на бруківку недоречна під час повномасштабної війни.


Нагадаємо, що на територію Запорізької області виділили понад 1,3 мільярди гривень на будівництво фортифікаційних споруд. Їх будують, як військові, так і цивільні підрядники.

Також у прифронтовій Запорізькій області тривають роботи з будівництва фортифікаційних споруд і збільшення кількості мобільних вогневих груп. В цьому допомагають два регіони України.

У лютому цього року з’явилася інформація, що у Запоріжжі хочуть збільшити фінансування військових та будівництва фортифікацій. На нараді з керівниками структурних підрозділів Запорізької облдержадміністрації новий очільник Іван Федоров заявив про необхідність збільшення фінансування української армії.