Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » “Позиція залишається незмінною”, – Анатолій Куртєв про політичну ситуацію в Запоріжжі

“Позиція залишається незмінною”, – Анатолій Куртєв про політичну ситуацію в Запоріжжі

“Позиція залишається незмінною”, – Анатолій Куртєв про політичну ситуацію в Запоріжжі

Анатолій Куртєв

Колишній секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв опублікував допис приурочений до Дня вишиванки. Проте далі в тексті він зазначив, що його позиція з приводу “самоправства в Запоріжжі” залишається незмінною.

Такий допис з’явився в Telegram-каналі Анатолія Куртєва.

Сьогодні, 16 травня, Анатолій Куртєв опублікував допис про День вишиванки. В тексті він зазначив й свою думку про політичну ситуацію в Запоріжжі:

“А ще вишиванка – це символ вільної правової і справедливої української держави, за яку ми з вами зараз боремося і в якій нема місцю беззаконню та самоправству. Як нема і не буде їм місця у нашому рідному Запоріжжі. Наша позиція залишається незмінною і непохитною. Працюємо і далі на користь наших рідних запоріжців!”.

Анатолій Куртєв висловився про політичну ситуацію в Запоріжжі
Скріншот: Telegram-канал Анатолій Куртєв

Після чого колишній секретар Запорізької міськради закріпив у себе в каналі допис про звернення до Президента України Володимира Зеленського. Варто зазначити, що після зняття з посади Анатолій Куртєв публікував у своєму каналі лише оповіщення про повітряну тривогу в регіоні.


Нагадаємо, що 24 квітня 2024 року Анатолія Куртєва зняли з посади секретаря Запорізької міської ради та в.о. міського голови Запоріжжя. Його обов’язки передали депутатці міськради Регіні Харченко. Таке рішення прийняли запорізькі депутати на позачерговій сесії.

В цей же день Анатолій Куртєв написав листа до президента України Володимира Зеленського про спробу політичного перевороту у Запоріжжі.

До цього Іван Федоров також звертався до Президента України та зазначав, що Анатолій Куртєв на посаді секретаря Запорізької міської ради зловживає повноваженнями та не дотримується Конституції України.