Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » З початку 2024 року на блокпостах Запоріжжя впіймали понад тисячу осіб, які були в розшуку

З початку 2024 року на блокпостах Запоріжжя впіймали понад тисячу осіб, які були в розшуку

З початку 2024 року на блокпостах Запоріжжя впіймали понад тисячу осіб, які були в розшуку

Ілюстративне фото

За майже 4 місяці цього року правоохоронці перевірили на блокпостах Запоріжжя 275 тис людей. Серед них 1060 перебували в розшуку та 10 були нелегальними мігрантами.

Про це повідомляє Нацполіція Запорізької області.

На блокпостах Запоріжжя працюють понад 200 правоохоронців. З початку 2024 року вони перевірили 275 тисяч осіб. За цей час поліція зафіксувала:

  • людей, які перебувають в розшуку (1060 осіб);
  • нелегальних мігрантів (10 осіб);
  • адміністративні правопорушення в містян (6055);
  • кримінальні правопорушення в містян (360);
  • наркотичні речовини (2,8 кг);
  • вогнепальна зброя (17 одиниць);
  • патрони та боєприпаси (16 000 одиниць);
  • гранати (73 одиниці);
  • вибухові речовини (12 кг).

“Профілактичні заходи тривають. Поліція Запоріжжя закликає громадян із розумінням поставитись до перевірок”, – йдеться в повідомлені.


Нагадаємо, що жителька Запоріжжя підписалась на один з прокремлівських Телеграм-каналів. Потім стала інформувати представників ФСБ щодо розташування військових підрозділів на території Запоріжжя, а також об’єктів критичної інфраструктури, задіяних в оборонно-промисловому комплексі.

Уродженка Криму після початку повномасштабного вторгнення почала працювати заступником міністра “министерства здравоохранения Запорожской области”. Вона отримала 10 років позбавлення волі за співпрацю з окупантами.

Також у Запоріжжі аудитори виявили незаконні витрати на суму близько 700 тис. гривень та прострочені медикаменти у пологовому будинку №3.

У Запоріжжі затримали трьох шахраїв, які викрали у внутрішньо переміщених осіб півмільйона гривень. Під виглядом фінансової допомоги фігуранти збирали особисті дані та виводили кошти з рахунків.