Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » В Запоріжжі на проспекті приберуть МАФи та зовнішню рекламу: названо причину

В Запоріжжі на проспекті приберуть МАФи та зовнішню рекламу: названо причину

В Запоріжжі на проспекті приберуть МАФи та зовнішню рекламу: названо причину

Проспект Запоріжжя. Ілюстративне фото

Робоча група з благоустрою Запоріжжя на засіданні запропонувала на проспекті Соборному прибрати МАФи та зовнішню рекламу. Ці зміни відбудуться в рамках проєкту “Європейський проспект”.

Про це повідомляє пресслужба Запорізької міської ради.

Відбулося друге засідання робочої групи з питань комплексного благоустрою Запоріжжя. Під час зустрічі заступник міського голови Сергій Білов розповів про плани на реалізацію проєкту “Європейський проспект”.

Втілення ініціативи буде відбуватися в декілька етапів:

  • Будуть продовжувати втілювати концепцію “Коду міста” в Запоріжжі. Ініціативу було розроблено кілька років тому й почато до реалізації. Тепер міська влада планує вивести оформлення міста на новий рівень.
  • Також планують прибрати МАФи на проспекті Соборному, окрім зупинкових комплексів.
  • Приберуть частину вивісок та рекламних конструкцій в Запоріжжі.

Як ми писали раніше, в мережі з’явилося відео, як в Запоріжжі на проспекті Соборному замінюють тротуарну плитку. Містяни обурилися, адже ці кошти могли піти на потреби захисників та фортифікації.

Фахівці “Зеленбуд” упорядковують одну з найбільших міських клумб Запоріжжя на Алеї Бойової Слави. До Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні тут буде висаджено 14 тисяч квітів.

Комунальники привели до ладу міські пляжі Запоріжжя. В місті продовжує діяти заборона на купання, тому пляжі офіційно не відкриті для відпочинку.

Нагадаємо, у Запоріжжі планують привести до ладу 79 парків та скверів. Також в місті ввімкнуть 8 фонтанів. До сезону відпочинку підготують три міські пляжі.