Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Мешканця Запорізької області затримали за спробу пограбувати банк у Чернігові: подробиці (ФОТО)

Мешканця Запорізької області затримали за спробу пограбувати банк у Чернігові: подробиці (ФОТО)

Мешканця Запорізької області затримали за спробу пограбувати банк у Чернігові: подробиці (ФОТО)

Фото: Національна поліція України

Двоє чоловіків, які хотіли підірвати банк у Чернігові, щоб викрасти понад 5 млн грн, затримали у Запорізькій та Миколаївській областях.

Про це повідомили в Національній поліції Запорізької області.

Підозрюваними виявилися 40-річний та 42-річний мешканці Запорізької та Миколаївської областей. Вони раніше вже були судимі за розбійні напади та незаконне зберігання зброї.

На підготовку пограбування банку злочинці витратили кілька місяців. Зокрема, викопали тунель під землею та створили отвір у стіні, щоб отримати доступ до банківських сховищ.

Фото: Національна поліція України

Однак, через потужний вибух приміщення банку зруйнувалось і зловмисники не змогли скоїти задумане.

Фото: Національна поліція України
Фото: Національна поліція України

Під час обшуків у місцях проживання затриманих вилучили дві 50-літрові діжки, попередньо, з канабісом, а також пістолет. Вилучене направлене на експертизу. Їм загрожує 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, 6 травня близько четвертої ранку до поліції надійшло повідомлення про вибух та подальше займання приміщення банку в центрі Чернігова. Вибухом було пошкоджено будівлю та припарковані поруч авто. Люди не постраждали.