Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Крилату ракету Х-101/555 та безпілотники знищили в Запорізькій області, – ПК “Схід”

Крилату ракету Х-101/555 та безпілотники знищили в Запорізькій області, – ПК “Схід”

Крилату ракету Х-101/555 та безпілотники знищили в Запорізькій області, – ПК “Схід”

Ілюстративне фото

В ніч на 1 червня українські захисники знищили 10 БпЛА “Shahed-136/131”, 2 БпЛА розвідувального типу, 2 керовані авіаційні ракети Х-59/69 та 3 крилатих ракети Х-101/555.

Про це повідомили в Повітряному командуванні “Схід”.

Три дрони-камікадзе збиті в Запорізькій області. Ще одну КР Х-101/555 знищено в Запорізькій області.

Що відомо про ракетний удар по Запоріжжю 1 червня?

Російські окупаційні війська нанесли ракетний удар по Запоріжжю. Вони поцілили по одному із об’єктів енергетичної інфраструктури. Люди не постраждали.

Також пошкоджені понад 20 житлових будинків та закладів соціальної сфери.

У Запоріжжі тимчасово перекрили рух через Дніпровську ГЕС. Транспорт пускають в обʼїзд через Арковий міст та Нові мости. За декілька годин його можуть відновити для легкового транспорту.

Під час російської ракетної атаки 1 червня постраждали енергооб’єкти в п’яти областях України, зокрема в Запорізькій. Наслідки удару росіян уточнюються.

 Авіаційні ракети Х-59 та Х-69 запускали з окупованої Запорізької області.