Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Вуличний конфлікт закінчився вбивством у Запоріжжі: що трапилося

Вуличний конфлікт закінчився вбивством у Запоріжжі: що трапилося

Вуличний конфлікт закінчився вбивством у Запоріжжі: що трапилося

Запорізькі поліцейські затримали чоловіка, підозрюваного в скоєнні вбивства

Запорізька поліція розшукала підозрюваного у нанесенні смертельних тілесних ушкоджень. Зловмисник вбив чоловіка після зауваження про гучну розмову. 

Про це повідомляє Головне управління Нацполіції у Запорізькій області.

Вранці 5 червня у поліцію надійшов виклик про те, що біля під’їзду багатоповерхівки у Запоріжжі виявили тіло чоловіка. Виявилося, що напередодні 24-річний потерпілий разом з двома знайомими знаходився біля під’їзду.

53-річний мешканець будинку зробив зауваження через гучну розмову. Між чоловіками виник конфлікт.

Під час з’ясування відносин підозрюваний вдарив опонента заточеним предметом у грудну клітину. Від отриманих травм потерпілий помер на місці, а нападник повернувся додому.

Зловмиснику оголосили підозру в умисному вбивстві. 

Нагадаємо, водій мотоцикла збив пішоходів, які перетинали проїжджу частину в невстановленому місці, ДТП сталася у Вознесенівському районі Запоріжжя. Потерпілих госпіталізували.

Нагадаємо, у Запоріжжі відкрили рух греблею ДніпроГЕС. Однак проїзд відкритий для легкових автівок та маршруток зі швидкістю 30 км/год.

Нагадаємо, що у Запоріжжі затори на мостах через острів Хортиця. Це пов’язано з останнім ракетним обстрілом, після якого перекрили проїзд греблею ДніпроГЕС.

Російські окупаційні війська нанесли ракетний удар по Запоріжжю. Вони поцілили по одному із об’єктів енергетичної інфраструктури. Люди не постраждали.

Також пошкоджені понад 20 житлових будинків та закладів соціальної сфери.

У Запоріжжі тимчасово перекрили рух через Дніпровську ГЕС. Транспорт пускають в обʼїзд через Арковий міст та Нові мости. За декілька годин його хотіли відновити для легкового транспорту.

Під час російської ракетної атаки 1 червня постраждали енергооб’єкти в п’яти областях України, зокрема в Запорізькій. Наслідки удару росіян уточнюються.

 Авіаційні ракети Х-59 та Х-69 запускали з окупованої Запорізької області.

В ніч на 1 червня українські захисники знищили 10 БпЛА “Shahed-136/131”, 2 БпЛА розвідувального типу, 2 керовані авіаційні ракети Х-59/69 та 3 крилатих ракети Х-101/555.