Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » На підстанції «Запоріжжяобленерго» розпочата друга черга капітального ремонту

На підстанції «Запоріжжяобленерго» розпочата друга черга капітального ремонту

На підстанції «Запоріжжяобленерго» розпочата друга черга капітального ремонту

На підстанції «Запоріжжяобленерго» розпочата друга черга капітального ремонту

Розпочато капітальний ремонт обладнання на одній з підстанцій «Запоріжжяобленерго», що зазнала значних руйнувань під час ракетних атак. Від цієї підстанції здійснюється живлення понад 30 тисяч споживачів, у тому числі критична інфраструктура.

Про це повідомили у ПАТ «Запоріжжяобленерго».

Частково обладнання було відновлено минулого року, що дало змогу пройти опалювальний сезон 2023-2024 без суттєвих перебоїв в енергопостачанні.

Наразі тривають роботи із заміни другого трансформатора, що у підсумку забезпечить додаткову потужність підстанції та відповідний нормативним вимогам рівень надійності енергозабезпечення споживачів.

У планах зробити так, аби до настання нового осінньо-зимового періоду підстанція функціонуватиме в нормальному режимі.

Нагадаємо, у ніч на 7 червня армія РФ нанесла удар по об’єктах критичної інфраструктури України із стратегічної авіації – бомбардувальників Ту-95МС та ударними БпЛА типу «Shahed-131/136». У Запорізькій області збито дрони та ракети.

Нагадаємо, в результаті обстрілу та падіння уламків безпілотних літальних апаратів виникло 3 пожежі в місті Запоріжжя та в населених пунктах Пологівського району.

Раніше ми писали, що нещодавно окупанти просунулися біля села Роботине, це підтверджують геолокаційні кадри. Позиційні бої продовжуються на Запорізькому напрямку.

На Запорізькому напрямку українські бійці виявили укріплені позиції окупантів. Туди відправили наземний дрон-камікадзе із вибуховим зарядом.

Майже рік російські окупанти намагаються захопити населений пункт Роботине у Запорізькій області. На сьогодні це – сіра зона, звідки українські військові вивезли все цивільне населення. Попри заяви про певні просування окупантів, Роботине залишається під контролем українських військових.