Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » ДТП » У Запоріжжі лоб в лоб зіткнулися автомобілі: є постраждалі. ФОТО

У Запоріжжі лоб в лоб зіткнулися автомобілі: є постраждалі. ФОТО

У Запоріжжі лоб в лоб зіткнулися автомобілі: є постраждалі. ФОТО

ДТП у Запоріжжі

Вчора, 7 червня, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в одному із районів міста Запоріжжя. Трапилось лобове зіткнення двох автомобілів. Є постраждалі.

Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС України у Запорізькій області.

Внаслідок лобового зіткнення двох легкових автомобілів, одного з водіїв затисло конструкціями понівеченої автівки.

ДТП у Запоріжжі
ДТП у Запоріжжі

Рятувальники за допомогою електроінструменту деблокували  чоловіка та передали його лікарям. Постраждалого госпіталізували до лікарні.

ДТП у Запоріжжі
ДТП у Запоріжжі

За фактом події відповідними органами ведеться розслідування.

Нагадаємо, поблизу однієї із зупинок громадського транспорту у Вознесенівському районі Запоріжжя 45-річна перехожа заволоділа смартфоном жінки, яка має порушення рухових функцій. За скоєне жінці загрожує до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, запорізька поліція розшукала підозрюваного у нанесенні смертельних тілесних ушкоджень. Зловмисник вбив чоловіка після зауваження про гучну розмову. 

Нагадаємо, водій мотоцикла збив пішоходів, які перетинали проїжджу частину в невстановленому місці, ДТП сталася у Вознесенівському районі Запоріжжя. Потерпілих госпіталізували.

Нагадаємо, у Запоріжжі відкрили рух греблею ДніпроГЕС. Однак проїзд відкритий для легкових автівок та маршруток зі швидкістю 30 км/год.

Нагадаємо, що у Запоріжжі затори на мостах через острів Хортиця. Це пов’язано з останнім ракетним обстрілом, після якого перекрили проїзд греблею ДніпроГЕС.

Російські окупаційні війська нанесли ракетний удар по Запоріжжю. Вони поцілили по одному із об’єктів енергетичної інфраструктури. Люди не постраждали.

Також пошкоджені понад 20 житлових будинків та закладів соціальної сфери.

У Запоріжжі тимчасово перекрили рух через Дніпровську ГЕС. Транспорт пускають в обʼїзд через Арковий міст та Нові мости. За декілька годин його хотіли відновити для легкового транспорту.

Під час російської ракетної атаки 1 червня постраждали енергооб’єкти в п’яти областях України, зокрема в Запорізькій. Наслідки удару росіян уточнюються.

 Авіаційні ракети Х-59 та Х-69 запускали з окупованої Запорізької області.

В ніч на 1 червня українські захисники знищили 10 БпЛА “Shahed-136/131”, 2 БпЛА розвідувального типу, 2 керовані авіаційні ракети Х-59/69 та 3 крилатих ракети Х-101/555.