Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » У Запоріжжі виділили 84 млн гривень на аварійні дороги: що відомо

У Запоріжжі виділили 84 млн гривень на аварійні дороги: що відомо

У Запоріжжі виділили 84 млн гривень на аварійні дороги: що відомо

Фото: Запорізька міська рада

Запорізька міська рада виділила 84 мільйони гривень на ремонт аварійних робіт. При цьому це не капітальний ремонт, адже на це фінансів не вистачить.

Про це повідомила пресслужба Запорізької міської ради.

На 23-й сесії Запорізької міської ради депутати проголосували за видатки на ремонт аварійних доріг в місті. На це міська влада виділила 84 мільйони гривень, з них 14 мільйонів підуть на внутрішньоквартальні дороги та тротуари.

При цьому це не буде капітальний ремонт, адже бюджет обмежений.

“В умовах війни можливості бюджету Запоріжжя обмежені. До того ж є багато важливих завдань, які стоять перед містом. Тому не може йти мови про капітальні ремонти, які потребують значного фінансування. Однак аварійний ремонт доріг та тротуарів місту потрібен”, – йдеться в повідомлені.


Нагадаємо, що 5 червня відбулася сесія Запорізької міської ради. Депутати ухвалили понад 70 рішень пов’язаних транспортом, обороною, відбудовою тощо.

5 червня, депутати ухвалили на сесії Запорізької міської ради рішення про продаж пам’ятника Леніну. Вперше з 2016 року монумент виставлять на аукціон за 10-15 млн гривень.

4 червня відбулося засідання виконавчого комітету Запорізької міської ради. Посадовці ухвалили рішення у сфері транспорту, благоустрою, пільги тощо.

Раніше ми вже писали, що у Запоріжжі планують повернути платний проїзд в трамваях та тролейбусах. Так проїзд в громадському транспорті (трамваї, тролейбуси та автобуси) – буде коштувати 10 грн.

Робоча група з благоустрою Запоріжжя на засіданні запропонувала на проспекті Соборному прибрати МАФи та зовнішню рекламу. Ці зміни відбудуться в рамках проєкту “Європейський проспект”.