Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Освіта » Анатолій Куртєв прокоментував закриття шкіл в Запоріжжі: реакція Регіни Харченко

Анатолій Куртєв прокоментував закриття шкіл в Запоріжжі: реакція Регіни Харченко

Анатолій Куртєв прокоментував закриття шкіл в Запоріжжі: реакція Регіни Харченко

Анатолій Куртєв

Колишній в.о. міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв виступив проти закриття шкіл та дитячих садків в Запоріжжі. За його словами, це рішення було прийнятою міською владою “поспіхом”.

Такий допис Анатолій Куртєв опублікував 8 червня на сторінці в Facebook.

“Більшість депутатів від фракції “Слуга народу” не голосували за ганебні рішення про закриття 14 запорізьких шкіл та дитсадків. Адже неприпустимо під час війни закривати навчальні заклади та лишати дітей можливості якісно навчатися, а десятки вчителів – роботи”, – йдеться в повідомлені.

Анатолій Куртєв поставив запитання: “Куди повертатися вчителям, які стали на захист України?”. В своєму дописі колишній секретар Запорізької міської ради звертається до Регіни Харченко:

“Сподіваюсь, пані Регіно, Ви усвідомлюєте, що рішення про закриття шкіл та дитсадків було прийнято з поспіхом. Хоч Ви на сьогоднішній день і “секретарка”, однак у Вас є можливість одноосібно накласти право вето на ці безглузді рішення”.

Секретар Запорізької міської ради Регіна Харченко залишила й свій коментар під дописом:

Анатолій Куртєв прокоментував закриття шкіл в Запоріжжі: реакція Регіни Харченко
Скріншот: facebook/Анатолій Куртєв

Свою думку з приводу закриття висловив й колишній заступник міського голови Запоріжжя Анатолій Васюк:

“У місті 25 тисяч дітей із шкіл з тимчасово окупованих територій, які навчаються онлайн. Навіщо закривати школи міста з відповідною матеріально-технічною базою? Не краще вирішити питання зарахування цих дітей до міських шкіл і працювати над безпечним офлайн навчанням?”.

На ці слова Регіна Харченко відповіла: “І це зробимо”. Загалом під дописом Анатолія Куртєва зібралося понад 100 коментарів від незадоволених містян.


Раніше Inform.zp.ua писав, що депутати Запорізької міської ради під час двадцять третьої сесії проголосували за оптимізацію закладів освіти у Запоріжжі. Згідно з цим рішенням, закрили дев’ять шкіл та п’ять дитячих садочків.