Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » У Запоріжжі 10 жінок отримали звання “Мати-героїня” (ФОТО)

У Запоріжжі 10 жінок отримали звання “Мати-героїня” (ФОТО)

У Запоріжжі 10 жінок отримали звання “Мати-героїня” (ФОТО)

Фото: Іван Федоров

Указом Президента України Володимира Зеленського присвоїли звання “Мати-героїня” десятьом жінкам Запорізької області. Таке звання отримали багатодітні матері.

Про це повідомив очільник Запорізької ОВА Іван Федоров.

У Запоріжжі десятьом жінка вручили відзнаки “Мати-героїня”. Таке звання дають матерям, які виховують п’ятьох і більше дітей. Подякував жінкам очільник ЗОВА.

“Я вдячний всім матерям, всім батькам за гідне виховання дітей. Це складно. Зараз це навіть набагато важче, ніж в мирному житті. Але ми бачимо, що діти та молодь в цілому ростуть справжніми патріотами і саме вони – це наше майбутнє”, – пише Іван Федоров.


Раніше ми писали, що капітан поліції Іван Іщенко, лейтенанти Олексій Лемешко та Артем Ткаченко отримали відзнаки Президента посмертно. Нагороди передали рідним загиблих.

В Запоріжжі нагородили військових тактичної групи “Січ”. Вони боронять різні ділянки на Запорізькому напрямку.

У Запоріжжі на позачерговій сесії міської ради ухвалили рішення про будівництво багатоквартирного будинку для військових.

Військовий Владислав Сірий із Запоріжжя отримав нагрудний знак «Хрест хоробрих» від Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського.

Сьогодні, 31 травня, Україна повернула з полону 75 полонених. Серед них військові ЗСУ та Нацгвардії, прикордонники та цивільні.

У Запоріжжі зустріли військових строкової служби, які звільнилися в запас. Захисників нагородили за мужність та стійкість.

У Запоріжжі нагородили бійців Національної гвардії відзнаками «За оборону України». Вони вже протягом багатьох місяців виконують бойові завдання на Запорізькому напрямку.