Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Шахраї у соцмережах використовують військових – про що попереджають запоріжців

Шахраї у соцмережах використовують військових – про що попереджають запоріжців

Шахраї у соцмережах використовують військових – про що попереджають запоріжців

Медіа

Шахраї, які вводять в оману родичів і близьких оборонців, активізували свою діяльність. Вони створюють фейкові сторінки в соцмережах, додають туди справжні фото з обмінів чи фото офіційних осіб, а часом і телефонують та починають у різний спосіб просити гроші.

Про це застерігають у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

Що робити, щоб не стати жертвою шахраїв:

Не надавайте ваші контакти незнайомим особам, не заповнюйте форми на невідомих сторінках у соцмережах, месенджерах чи на сайтах. Якщо зловмисник не знає про вас, він не зможе вас потурбувати.

Не вірте обіцянкам: незнайомці в інтернеті не будуть шукати ваших рідних чи надавати вам інші послуги.

Чимало шахраїв уже перебувають під слідством. В тому числі завдяки зверненням громадян.

Повідомити про потрапляння людини у ворожий полон можна за тел.: 16-48 або ж (044) 287-81-65 (для дзвінків з-за кордону).

Нагадаємо, 11 травня в Запоріжжі чотирма пострілами вбили посадовця міської ради Максима Денщіка. У місті тепер поліція веде посилений контроль за безпекою.

У мережі з’явилася інформація, що на посадовця Запорізької міської ради Максима Денщіка було скоєно замах. Поліція підтвердила, що сьогодні, 11 червня, невідома особа вистрілила в чиновника.

Поліція Запоріжжя веде слідство на місці вбивства посадовця Запорізької міської ради Максима Денщіка. З’явилися перші фото з місця злочину.