Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Відпочинок » Запорізькі діти можуть оздоровитися в Данії та Італії

Запорізькі діти можуть оздоровитися в Данії та Італії

Запорізькі діти можуть оздоровитися в Данії та Італії

Фото: Запорізька міська рада

Дівчата та хлопці пільгових категорій із Запорізької області зможуть безоплатно оздоровитися в наймальовничіших місцях України та за кордоном – в Данії і Італії.

Про це повідомив заступник голови Запорізької облдержадміністрації Євген Мироненко під час брифінгу. 

За словами посадовця, у 2024 році державним коштом в Міжнародному дитячому центрі «Артек» планують оздоровити 1136 дітей пільгових категорій. Школярі регіону побувають в Закарпатській області та на Київщині. 

В таборі «Артек» вже відпочили та оздоровилися 294 дитини Запорізької області. Ще 24 школярі відвідали італійські сім’ї. В планах – відправити 20 дітей загиблих захисників Запорізького району у Данію.

Закордонний відпочинок дітей став можливим завдяки співпраці обладміністрації з благодійними фондами та організаціями.

Раніше ми писали, що родини, які мають дітей з вразливих категорій можуть отримати кошти на путівку до дитячого табору. Для цього достатньо скористатись програмою “єОздоровлення”.

Діти з родин ВПО Бердянської громади можуть поїхати на відпочинок в Яремче. Оздоровлення в санаторії для малечі будет безкоштовне.

Оздоровчий комплекс “Артек” видав 853 путівки на відпочинок дітей. Запорізька область стала лідером та надала можливість для оздоровлення 130 дітям.

132 дитини із Запорізької області, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, поїхали на оздоровлення в дитячий табір “Артек”.

У Запоріжжі з метою надання додаткових соціальних гарантій для багатодітних сімей надається матеріальна допомога. На родину можна отримати 5000 тис грн.