Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Житель Запоріжжя викрав з карти військового майже мільйон грн

Житель Запоріжжя викрав з карти військового майже мільйон грн

Житель Запоріжжя викрав з карти військового майже мільйон грн

Ілюстративне фото

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно жителя Запоріжжя за фактом викрадення майна у військового. Чоловік вкрав з банківської картки майже мільйон грн.

Про це повідомляє Запорізька обласна прокуратура.

Розслідуванням встановлено, що неодноразово засуджений за вчинення злочинів чоловік використав пароль до банківської картки військовослужбовця ЗСУ, яку той залишив йому на збереження.

Без відома потерпілого поступово зняв всі наявні на ній заощадження у майже мільйон гривень. Викрадені гроші витратив на власні потреби, розваги та ювелірні прикраси для своєї дівчини, які згодом здавав до ломбарду.

Наразі підозрюваний за рішенням суду перебуває під вартою.

За повідомленням голови Запорізької обласної військової адміністрації Івана Федорова, впродовж доби окупанти 346 разів ударили по Запорізькій області. Під ворожим вогнем перебували 7 населених пунктів. Також ракети поцілили у відкриту ділянку місцевості у Запорізькому районі.

Нагадаємо, російські військові продовжили наземні атаки в районі кордону Донецької і Запорізької областей. Проте підтверджених змін на лінії фронту не було. Українські сили відновили деякі позиції після проведення контратаки.

Нагадаємо, що на Запорізькому напрямку прикордонники знищили 6 російських безпілотників. Ними окупанти намагалися атакувати позиції українських бійців.

За минулий тиждень нацгвардійці на Херсонському та Запорізькому напрямках завдали 100 вогневих уражень по окупантах. Понад 30 одиниць російської техніки було знищено.

На Запорізькому напрямку нацгвардійці знищили російський ЗРК “Стріла-10”. Цей комплекс призначений для збиття повітряних цілей.

На Запорізькому напрямку прикордонники виявили вогневі позиції окупантів. Українські бійці завдали ударів, які призвели до загоряння.

Російські джерела пишуть про просування на Запорізькому напрямку біля Роботиного та Малої Токмачки. Однак американські аналітики вважають ці заяви недостовірними та не має візуальних підтверджень.

Також на ділянці кордону Донецької і Запорізької областей тривали позиційні бойові дії, однак підтверджених змін лінії фронту на цій ділянці не зафіксовано.

В результаті обстрілу та падіння уламків безпілотних літальних апаратів виникло 3 пожежі в місті Запоріжжя та в населених пунктах Пологівського району.

Нещодавно окупанти просунулися біля села Роботине, це підтверджують геолокаційні кадри. Позиційні бої продовжуються на Запорізькому напрямку.