Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Відпочинок » Найкращі місця відпочинку в Запоріжжі: куди піти з родиною влітку

Найкращі місця відпочинку в Запоріжжі: куди піти з родиною влітку

Найкращі місця відпочинку в Запоріжжі: куди піти з родиною влітку

Колаж: Inform.zp.ua

В Запоріжжі діє заборона на купання на пляжах міста, однак в місті є й інші місця відпочинку. Розповідаємо, куди запоріжцям можна відправитися на вікенд влітку. 

Inform.zp.ua зібрав добірку з п’яти місць відпочинку, які доступні в Запоріжжі.

Pool and Beach

Пляжно-розважальний комплекс “Pool and Beach” відомий запоріжцям, адже кожен літній сезон його двері відкриті для гостей. На території працюють басейни як для дорослих, так і для дітей. Серед інших розваг: водні гірки, фудкорти та можливість орендувати апартаменти для відпочинку компанією. 

Пляжно-розважальний комплекс “Pool and Beach”. Фото з соціальних мереж “Pool and Beach”

* Квиток для дорослих коштує в будні дні 500 грн, а на вихідних – 600 грн. Для дітей відвідування басейнів у будні дні коштує 300 грн, на вихідних – 400 грн. Є також можливість орендувати лежаки.

Також в цьому році для дітей на території комплексу запрацював літній табір. Він буде відкритий до кінця літа, там запоріжцям віком від 6 до 16 років пропонують: майстер-класи, квести, концерти, змагання, арт-терапію тощо. З дітьми будуть працювати педагоги, медсестра та рятувальники. Харчування на території літнього табору входить у вартість квитка. 

Дитячий табір “Pool and Beach”. Фото з соціальних мереж “Pool and Beach”

* Зміна в літньому таборі (2 тижні) буде коштувати 7000 грн, а відпочинок на 5 днів – 3800 грн.

На території комплексу діють обмеження, щоб забезпечити безпеку відвідувачів:

  • не можна брати з собою вибухонебезпечні речі та вогнепальну зброю; 
  • діти віком до 18 років можуть відвідувати комплекс лише в супроводі батьків;
  • також адміністрація комплексу просить не годувати собак на території або поблизу комплексу.

Адреса: Прибережна автомагістраль, 60Б.

Телефон: 095 613 90 29.

Кон-Тікі

В Запоріжжі працює аквацентр для всієї родини. На території є великий басейн та 2 дитячих, водні гірки, місця для відпочинку з навісами. Також гості можуть взяти на прокат каяки, байдарки, SUP дошки, велосипеди тощо. Водночас аквацентр пропонує запоріжцям відпочити в сауні та джакузі. Шезлонги, WI-Fi, камери схову входять у вартість квитка.

Аквацентр “Кон-Тікі” в Запоріжжі. Фото з офіційного сайту “Кон-Тікі”

* Вартість безлімітного квитка у будні дні для дорослих – 500 грн, на вихідних – 600 грн. Година відпочинку в аквацентрі коштує 250-300 грн. Для дітей до 6 років вхід безоплатний, від 6 років до 11 років квиток зі знижкою 50%.

Адреса: вул. Глісерна, 26а.

Телефон: 

  • басейн – 050 923 74 04 або 097 431 9195.
  • прокат – 098 99 324 88.

Кінно-спортивний клуб “Патріот Запоріжжя”

Дітям та дорослим пропонують активний відпочинок верхи на конях. Запоріжці можуть просто покататися або отримати професійне тренування з верхової їзди. Одна з локацій для прогулянок на конях – острів Хортиця. Крім того, гості можуть зробити фотосесію зі скакунами.

Кінно-спортивний клуб “Патріот Запоріжжя” в Запоріжжі. Фото з соціальних мереж “Патріот Запоріжжя”

* Годинна прогулянка на конях коштує 400 грн. За більший час та інші види прогулянки вартість більша. Тренування з верхової їзди на манежі також коштує 400 грн. Для фотосесії можна орендувати коня та територію.

Адміністрація клубу нагадує, що коней заборонено годувати такими продуктами:

  • томати;
  • авокадо;
  • картопля;
  • часник та лук;
  • капуста;
  • зірвана трава та квіти;
  • молочні вироби; 
  • хліб;
  • м’ясо;
  • шоколад;
  • висівки.

Натомість погодувати тварин можна фруктами, морквою, насінням соняшника та родзинками.

Адреса: вул. Заповiдна, Запоріжжя.

Телефон: 067 611 08 89.

Заміський комплекс “Бридж”

Територія комплексу укомплектована будиночками, басейнами, мангальною зоною та дитячими майданчиками. На базі відпочинку також працюють ресторан та сауна. Для гостей безкоштовно надаються: прибирання номерів, користування Wi-Fi, поповнення запасів засобів гігієни та виклик швидкої допомоги у разі потреби. Крім того, в комплексі “Бридж” працює зоологічний куточок, який доступний для відвідування всім мешканцям. 

Заміський комплекс “Бридж”. Фото з офіційного сайту “Бридж”

* Ціни на номери в заміському комплексі починаються від 1900 грн за добу. Послуги сауни та басейнів можна отримати й без оренди номерів.

Для гостей заміського комплексу діє ряд правил:

  • паління на території бази відпочинку заборонено, за винятком спеціально відведених місць;
  • транспортні засоби необхідно залишати на стоянці;
  • забороняється розміщувати в номерах і будиночках домашніх тварин;
  • свої продукти та напої заборонені, за винятком котеджів.

Адреса: с. Розумівка, в Запорізькому районі.

Номер: 096 098 65 22.

Monica Bellucci

Заміський комплекс раніше був відомий своїми басейнами та ресторанною кухнею. Проте минулого року заклад постраждав внаслідок російського обстрілу. Комплекс повністю відновили й наразі він продовжує зустрічати гостей. Басейни на території “Monica Bellucci” працюють щодня. Для гостей представлене широке меню їжі та напоїв.

Заміський комплекс “Monica Bellucci” в Запоріжжі. Фото з соціальних мереж “Monica Bellucci”

* В будні дні басейни для дорослих коштують 400 грн, на вихідних – 450. Для дітей віком до 5 років вхід безоплатний. Для запоріжців до 14 років квиток в місце відпочинку зі знижкою 50%.

Історію відновлення закладу та як власники закладу домоглися рішення про виплату компенсацій від росії за завдані збитки, читайте в матеріалі Inform.zp.ua.

Адреса: вул. Санаторна, 27.

Номер: 067 419 05 65.