Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Події » Екологія » У Запоріжжі виявили нове незаконне сміттєзвалище біля річки

У Запоріжжі виявили нове незаконне сміттєзвалище біля річки

У Запоріжжі виявили нове незаконне сміттєзвалище біля річки

Фото пресслужби Державної екологічної інспекції Південного округу

Фахівці Державної екологічної інспекції Південного округу виявили незаконне сміттєзвалище поблизу пішохідного переходу біля річки Суха Московка.

Про це повідомила пресслужба Держекоінспекції Південного округу.

Загальна площа сміттєзвалища становить 60 м2. Невідомі особи скидали сюди різноманітні відходи, включаючи тверді побутові відходи, пластик та поліетилен.

Інспектори зафіксували порушення і вимагають від Запорізької міськради прибрати територію та привести її до належного екологічного стану протягом місяця.

Нагадаємо, на території Кушугумської територіальної громади Запорізької області поблизу бази відпочинку Домаха виявили несанкціоноване сміттєзвалище площею понад 100м2.

Там інспектори зафіксували локальні несанкціоновані розміщення відходів (відходи сухої рослинності, комунальні відходи тощо).

Інспектори скерували вимогу до виконавчої влади територіальної громади та Запорізького району щодо приведення території в належний екологічний стан протягом місяця.