Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Відбудована багатоповерхівка в Запоріжжі може з’явитися на обкладинці журналу Time: що відомо

Відбудована багатоповерхівка в Запоріжжі може з’явитися на обкладинці журналу Time: що відомо

Відбудована багатоповерхівка в Запоріжжі може з’явитися на обкладинці журналу Time: що відомо

Фото: Регіна Харченко

Відомий американський журналіст Саймон Шустер днями приїхав до Запоріжжя. Журналіст відвідав острів Хортицю, ДніпроГЕС та відбудований квартал на проспекті Соборному.

Про це повідомила секретарка Запорізької міської ради Регіна Харченко.

Всесвітньо відомий американський журналіст, кореспондент журналу Time Саймон Шустер – в Запоріжжі вперше. Мета його візиту – показати іноземній аудиторії наші з вами будні. Які виклики долають люди, щоб жити у себе вдома. Які задачі зі збереження життєдіяльності міста постають перед владою.

Для інтервʼю обрали не кабінет. Виїхали на знакові місця для кожного запоріжця. На власні очі пан Саймон побачив острів Хортицю, Дніпрогес, по якому завдають ударів росіяни, а також відреставрований після ракетного удару 6 жовтня 2022 року квартал на проспекті Соборному, 151“, – йдеться в повідомлені.

Реставрація будинку на 160 квартир увійшла до ТОП відбудов з початку повномасштабної війни, нині вона завершується. Роботу над матеріалом про життя прифронтового міста Саймон Шустер планує закінчити наступного місяця. Стаття буде доступною на сайті видання Time.


Раніше ми писали, що будинок по вулиці Якова Новицького, 3 у Запоріжжі отримав ушкодження в результаті обстрілу з боку російських військ у ніч на 10 жовтня 2022 року.

Ви також можете почитати наші інші матеріали з теми відновлення у Запоріжжі: