Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » ДТП » У Запоріжжі чоловіка затиснуло автівкою в ДТП (ФОТО)

У Запоріжжі чоловіка затиснуло автівкою в ДТП (ФОТО)

У Запоріжжі чоловіка затиснуло автівкою в ДТП (ФОТО)

Фото: ГУ ДСНС Запорізької області

Вчора в одному з районі Запоріжжя сталася ДТП за участі двох автомобілів. Одного з водіїв затиснуло в салоні транспорту, чоловіка госпіталізували.

Про це повідомили в ГУ ДСНС Запорізької області.

15 червня о 13:33 в одному із районів Запоріжжя сталася ДТП. На місці події рятувальники встановили, що внаслідок зіткнення двох автомобілів, одного з водіїв затисло в понівеченій автівці. Рятувальники деблокували  чоловіка та передали його лікарям. 

Того ж дня о 22:13 стався інший інцидент. Надзвичайники деблокували водія “Reno Logan”, якого затисло в салоні деформованими елементами кузова. 

Постраждалих госпіталізували до медичного закладу міста. Причини подій встановлюються.


Нагадаємо, що в Запоріжжі в автобусах встановлені валідатори, за допомогою яких можна оплатити проїзд безконтактно. В трамваях та тролейбусах таких пристроїв досі немає, однак можна відсканувати QR-код.

7 червня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в одному із районів міста Запоріжжя. Трапилось лобове зіткнення двох автомобілів. Є постраждалі.

Поблизу однієї із зупинок громадського транспорту у Вознесенівському районі Запоріжжя 45-річна перехожа заволоділа смартфоном жінки, яка має порушення рухових функцій. За скоєне жінці загрожує до 10 років позбавлення волі.

Запорізька поліція розшукала підозрюваного у нанесенні смертельних тілесних ушкоджень. Зловмисник вбив чоловіка після зауваження про гучну розмову. 

Водій мотоцикла збив пішоходів, які перетинали проїжджу частину в невстановленому місці, ДТП сталася у Вознесенівському районі Запоріжжя. Потерпілих госпіталізували.

Також у Запоріжжі відкрили рух греблею ДніпроГЕС. Однак проїзд відкритий для легкових автівок та маршруток зі швидкістю 30 км/год.