Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » На футбольному матчі в Запоріжжі сталася бійка: поліція розпочала розслідування (ВІДЕО)

На футбольному матчі в Запоріжжі сталася бійка: поліція розпочала розслідування (ВІДЕО)

На футбольному матчі в Запоріжжі сталася бійка: поліція розпочала розслідування (ВІДЕО)

Ілюстративне фото

Вчора, 15 червня, в Запоріжжі відбувся футбольний матч між командою Хортицької національної академії та патрульною поліцією. Під час гри на полі відбулася бійка, внаслідок якої одного з гравців вдарили цеглою.

Відео з місця події почало ширитися в мережі.

На ньому можна побачити, що приводом послужило те, що 16-річний представник команди ХНА потягнув за футболку гравця команди патрульних і між ними розпочалася бійка.

Коли їх вже розняли, то на полі з’явився інший чоловік. Він неочікувано підбіг та вдарив гравця команди поліції цеглою по голові.

Як повідомляє журналіст В’ячеслав Твердохліб, нападником з цеглою, ймовірно, був батько одного з юних футболістів. Він у відповідь також отримав тілесні ушкодження і звинувачує в цьому правоохоронців.

Один з учасників бійки, який отримав тілесні ушкодження. Фото: В’ячеслав Твердохліб

“Щодо бійки під час футбольного матчу за участі команди управління патрульної поліції в Запорізькій області Повідомляємо, що керівництвом управління призначене службове розслідування щодо встановлення всіх обставин події”, – повідомили в патрульній поліції Запоріжжя.


Раніше ми писали, що влітку 2022 у Запоріжжі стався інцидент з бійкою між представниками ТЦК та чоловіком призивного віку. Суд завершив справу та згідно його рішення, чоловіка визнали невинуватим.

В Шевченківському районі Запоріжжя 9 квітня водій перевищив швидкість. Коли пішоход зробив йому зауваження, два чоловіка вийшли з машини та побили потерпілого.