Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Синоптики попереджають: прогноз погоди в Запоріжжі на 17 червня

Синоптики попереджають: прогноз погоди в Запоріжжі на 17 червня

Синоптики попереджають: прогноз погоди в Запоріжжі на 17 червня

Ілюстративне фото

Сьогодні, 17 червня, на території Запоріжжя та Запорізької області синоптики прогнозують грози.

Про це повідомляє Запорізький обласний центр з гідрометеорології.

“Впродовж доби 17 червня очікуються грози (I рівень небезпечності, жовтий)”, – йдеться у повідомленні.

Несприятливі погодні умови можуть призвести до аварій генераторів, підстанцій, трансформаторів та пошкодження ліній електропередач.

Нагадаємо, що деякі дослідження підтверджують зв’язок між магнітними бурями та самопочуттям, в той час, як інші намагаються розуміти ці зв’язки краще. В будь-якому випадку, індивідуальна реакція на магнітні бурі може відрізнятися, тому важливо приділяти увагу власному самопочуттю.

Як писав раніше Inform.zp.ua, протягом минулого тижня екологи виявили перевищення концентрації забруднювальних речовин в атмосферному повітрі Запоріжжя. Деякі з них перевищували норму в декілька разів.

Екологи зробили приблизний розрахунок збитків навколишньому середовищу після російського обстрілу Дніпровської ГЕС. Шкода за засмічення землі та ґрунтів складає майже 168 млн.