Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » У Запоріжжі невідомі облили легкозаймистою речовиною авто дружини депутата облради

У Запоріжжі невідомі облили легкозаймистою речовиною авто дружини депутата облради

У Запоріжжі невідомі облили легкозаймистою речовиною авто дружини депутата облради

Фото со страницы Дмитрия Майстра

Днями невідомі особи облили легкозаймистою речовиною автомобіль, який належить дружині депутата Запорізької обласної ради Дмитра Майстра.

Про це повідомив Дмитро Майстро на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, інцидент стався вдень поблизу одного з комунальних закладів міста Запоріжжя. Транспортний засіб був припаркований. Під час інциденту ніхто не постраждав, але фарбування автомобіля було пошкоджено.

Дмитро Майстро вважає, що спроба підпалу була спрямована задля тиску на нього:

“Вважаю, що ці протиправні дії здійснили невідомі особи з метою тиску на мене та можуть бути пов’язані з моєю депутатською і громадською діяльністю або з хуліганських мотивів. 

Замовник і організатор нападів на мою депутатську приймальню та мене особисто, які відбувалися в лютому-березні 2021 року, наразі поліцією не встановлені і до відповідальності не притягнуті,” – пише він.

Відділ №4 Запорізького районного управління поліції проводить перевірку за фактом пошкодження автомобіля.

Нагадаємо, 15 червня в Запоріжжі відбувся футбольний матч між командою Хортицької національної академії та патрульною поліцією. Під час гри на полі відбулася бійка, внаслідок якої одного з гравців вдарили цеглою.

Відео з місця події почало ширитися в мережі.

На ньому можна побачити, що приводом послужило те, що 16-річний представник команди ХНА потягнув за футболку гравця команди патрульних і між ними розпочалася бійка.