Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Афіша » Восени в Запоріжжі відбудеться міжнародний кінофестиваль ЗІFF 2024: як подати заявку

Восени в Запоріжжі відбудеться міжнародний кінофестиваль ЗІFF 2024: як подати заявку

Восени в Запоріжжі відбудеться міжнародний кінофестиваль ЗІFF 2024: як подати заявку

Фото зі сторінки Державного агенства України з питань кіно

У вересні в Запоріжжі пройде кінофестиваль ЗІFF 2024, присвячений популяризації національного кінематографу, а також фільмів та відеоробіт спільного й іноземного виробництва.

Про це повідомляє пресслужба Державного агентства України з питань кіно.

У національній та міжнародній конкурсній програмі будуть представлені ігрові, документальні та анімаційні короткометражні фільми всіх жанрів, створені у 2023-2024 роках, тривалістю від 10 до 40 хвилин.

Переможці Національної конкурсної програми будуть визначені в таких номінаціях:

  • Найкращий український короткометражний ігровий фільм;
  • Найкращий український короткометражний документальний фільм;
  • Найкращий український короткометражний анімаційний фільм.

Нагадаємо, в пам’ять про запорізького кіборга Вячеслава Зайцева, який загинув на фронті, відбудеться конкурс на найкращий кіносценарій про Запорізький край імені Вячеслава Зайцева.

Для участі необхідно представити на розгляд журі сценарій короткометражного ігрового фільму. Історія має бути цікавою для глядацької аудиторії, драматургійно завершеною, життєстверджуючою, мотивувати до дії та надихати.

Подати заявку на участь можна, заповнивши гугл-форму до 19 липня 2024 року.