Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Російська фугасна авіабомба впала посеред села в Запорізькому районі

Російська фугасна авіабомба впала посеред села в Запорізькому районі

Російська фугасна авіабомба впала посеред села в Запорізькому районі

Фото пресслужби ГУНП у Запорізькій області

Вчора, 17 червня, росіяни здійснили авіаатаку на Запорізький район, в результаті якої один з ворожих боєприпасів впав у центрі села Тернувате.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Запорізькій області.

Боєприпас не здетонував, втім міг вибухнути будь-якої миті. Поліцейські обмежили доступ до місця падіння ФАБ у межах зони ураження та оповістили населення про необхідність евакуації в більш безпечні місця до завершення саперних робіт.

Працівники Головного управління ДСНС у Запорізькій області провели низку заходів і вивезли авіабомбу з території села для подальшого знешкодження. Серед мирних жителів ніхто не постраждав.

Нагадаємо, мешканка Дніпропетровської області пішла на співпрацю з рф. Вона шпигувала за підрозділами Сил оборони на Запорізькому та Дніпропетровському напрямках та передавала цю інформацію ворогу.

Цю інформацію росіяни планували використати для прориву української оборони.

Також інформаторка намагалася налагодити близькі контакти з українськими військовими, щоб потім вивідувати в них потрібні відомості.