Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » ЖКГ » Ремонт водопроводу у Запоріжжі: мешканцям доставлять воду автоцистерною

Ремонт водопроводу у Запоріжжі: мешканцям доставлять воду автоцистерною

Ремонт водопроводу у Запоріжжі: мешканцям доставлять воду автоцистерною

Вода

У Запоріжжі тривають аварійні роботи на водопроводі по вул. Трегубова, 14.

Про це повідомляє Inform.zp.ua з посиланням на Водоканал.

22 червня 2024 року, у зв’язку з аварійними ремонтними роботами на водопроводі Ду-150мм, з 09:30 до завершення робіт без водопостачання залишаться мешканці вулиці Трегубова, будинки: 6-16, 5-25.

Для забезпечення мешканців водою буде організовано підвоз води автоцистерною. Водоканал закликає мешканців з розумінням поставитися до тимчасових незручностей та заздалегідь запастися водою на період виконання робіт. Підвоз води здійснюватиметься згідно з графіком, який буде оприлюднено додатково.


Нагадаємо, вночі росіяни знову атакували Запорізьку область ракетами та БпЛА. Поцілили в об’єкт енергетичної інфраструктури. На місці вибуху сталася пожежа, є пошкодження обладнання. Поранення отримали двоє енергетиків. 

Раніше журналісти повідомляли, що магістральний водогін “Запоріжжя-Токмаківка-Марганець” вже введений в експлуатацію. Вода подається на насосно-фільтрувальну станцію у Марганці, де вона очищується та розходиться до споживачів. Проблеми із водою виникли через підрив Каховської ГЕС.