Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » У лікарні помер енергетик, поранений під час ворожої атаки на енергетичний об’єкт у Запорізькому районі

У лікарні помер енергетик, поранений під час ворожої атаки на енергетичний об’єкт у Запорізькому районі

У лікарні помер енергетик, поранений під час ворожої атаки на енергетичний об’єкт у Запорізькому районі

Фото з телеграм-каналу Івана Федорова/Фото с телеграм-канала Ивана Федорова

У лікарні помер енергетик, який був поранений внаслідок ракетного удару рф по енергетичному обʼєкту у Запорізькому районі в ніч проти 22 червня.

22 червня росіяни атакували енергетичну інфраструктуру Запорізької області, внаслідок чого постраждали двоє енергетиків. 38-річного чоловіка доставили до лікарні у тяжкому стані, а його 50-річний колега перебуває в медичному закладі у стані середньої тяжкості з осколковими пораненнями, про це повідомив голова ЗОВА Іван Федоров.

Сьогодні Федоров повідомив, що один з постраждалих енергетиків помер у лікарні. За його інформацією, впродовж доби окупанти завдали 522 удари по 9 населених пунктах Запорізької області:

▪️ Війська рф здійснили 6 авіаційних ударів по Новомиколаївці, Новоіванівці, Кам’янському;

▪️ 185 БпЛА різної модифікації атакували Гуляйполе, Левадне, Роботине, Малу Токмачку, Малинівку та Новоандріївку;

▪️ 28 обстрілів РСЗВ накрили Малу Токмачку, Новоандріївку та Роботине;

▪️ 303 артобстріли завдано по території Гуляйполя, Малої Токмачки, Новоандріївки, Роботиного, Левадного та Малинівки.

Нагадаємо, що вночі росіяни знову атакували Запорізьку область, поціливши в об’єкт енергетичної інфраструктури. На місці вибуху сталася пожежа, було пошкоджено обладнання. Поранення отримали двоє енергетиків. Наслідки для енергосистеми будуть відомі пізніше.

Ракети пролітали над Запоріжжям у період з 2:50 до 3:00 ночі.