Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Відео, як прикордонники на Запорізькому напрямку знищили РЕБ росіян

Відео, як прикордонники на Запорізькому напрямку знищили РЕБ росіян

Відео, як прикордонники на Запорізькому напрямку знищили РЕБ росіян

Скріншот з відео Держприкордонслужби

Нещодавно на Запорізькому напрямку українські прикордонники знищили систему радіоелектронної боротьби (РЕБ) російських окупантів за допомогою вуличних скидів.

Про це повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби.

Прикордонники провели операцію вночі, заздалегідь розвідавши об’єкт ворога, де була захована система РЕБ:

“Бойову роботу зі знищення провели вночі, заздалегідь розвідавши об’єкт, де ворог заховав систему радіоелектронної боротьби”, — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, за повідомленням військових, російський командний пункт в окупованій Василівці був зруйнований після удару двома керованими авіабомбами. Відпрацював по цілі український винищувач МіГ-29. Йомвірно удар було нанесено американськими бомбами JDAM-ER або французькими AASM Hammer.

Нагадаємо, що про рішення передати Україні керовані авіабомби сімейства AASM Hammer Франція оголосила у січні 2024 року, і тоді була мова про орієнтовно 600 бомб на рік, або ж по 50 одиниць на місяць.

Довідково: JDAM та AASM Hammer – це комплект спеціального обладнання для перетворення звичайних авіабомб у керовані боєприпаси. Він складається з керованого оперення та системи інерційного керування в парі з GPS-приймачем.