Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » На Запоріжжі росіяни обстріляли медичний екіпаж: запоріжців просять про допомогу дружині загиблого сержанта

На Запоріжжі росіяни обстріляли медичний екіпаж: запоріжців просять про допомогу дружині загиблого сержанта

На Запоріжжі росіяни обстріляли медичний екіпаж: запоріжців просять про допомогу дружині загиблого сержанта

Фотоілюстрація/Иллюстрация

19 червня у Запорізькій області російські окупаційні війська здійснили обстріл медичного екіпажу. Під час ворожої атаки загинув санітар відділення передових хірургічних груп, молодший сержант Борис Валерійович Данилович.

Про це повідомляється на сторінці у Facebook “Запорізького військового госпіталя”.

Санітар Борис Данилович загинув при виконанні завдання на Запорізькому напрямку. У нього залишилися дружина та маленька донечка.

Мешканців Запоріжжя та Запорізької області просять за можливості допомогти сім’ї загиблого медика.

Картка дружини Алли Данилович для допомоги: 4323 3473 9516 6207.

Нагадаємо, що вночі росіяни знову атакували Запорізьку область, поціливши в об’єкт енергетичної інфраструктури. На місці вибуху сталася пожежа, було пошкоджено обладнання.

Внаслідок чого постраждали двоє енергетиків. 38-річного чоловіка доставили до лікарні у тяжкому стані, а його 50-річний колега перебуває в медичному закладі у стані середньої тяжкості з осколковими пораненнями.

Сьогодні Федоров повідомив, що один з постраждалих енергетиків помер у лікарні. У померлого енергетика залишилися дружина та 9-річний син.