Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » ЖКГ » Сьогодні впродовж дня у Запоріжжі та Запорізькій області діятимуть погодинні відключення: графік

Сьогодні впродовж дня у Запоріжжі та Запорізькій області діятимуть погодинні відключення: графік

Сьогодні впродовж дня у Запоріжжі та Запорізькій області діятимуть погодинні відключення: графік

Відключення світла у Запоріжжі.
Фотоілюстрація/Отключение света в Ивано-Франковске.
Фотоиллюстрация

За розпорядженням НЕК «Укренерго», через зростання споживання на початку робочого тижня та складну ситуацію в енергосистемі після масованих атак росіян, сьогодні, 24 червня, будуть діяти погодинні відключення.

Про це повідомляє пресслужба “Запоріжжяобленерго”.

Графік погодинних відключень на 24 червня виглядає наступним чином:

🔴 00:00 – 04:00 – черга 6 та 3;
🔴 04:00 – 08:00 – черга 1 та 4;
🔴 08:00 – 12:00 – черга 2 та 5;
🔴 12:00 – 16:00 – черга 3 та 6;
🔴 16:00 – 20:00 – черга 4 та 1;
🔴 20:00 – 24:00 – черга 5 та 2.

Додатково з 19:00 до 23:00 будуть діяти такі відключення (в графіку позначені світло-сірим кольором):

🔴 19:00 – 22:00 – черга 6;
🔴 22:00 – 23:00 – черга 1.

Нагадаємо, графіки відключень електроенергії динамічні та можуть змінюватися. Тривалість знеструмлень залежить від погодних умов, обстрілів чи ремонтних робіт.

«Графіки відключень змінюються відповідно до ситуації в єдиній енергомережі. Навіть минулої доби через погодні умови графіки змінювали двічі», – розповіла речниця ПАТ «Запоріжжяобленерго», – розповідає речниця ПАТ «Запоріжжяобленерго» Зореслава Цупренко під час брифінгу в медіацентрі ЗОВА.

Одним з прикладів є коригування графіків 12 червня. Через негоду в деяких регіонах відбулися вимушені відключення, а іншим навпаки збільшили ліміти споживання. У Запорізькій області це дозволило скоротити тривалість знеструмлення.