Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Події » Екологія » ОСББ у Запоріжжі вирубували дерева без дозволів (ФОТО)

ОСББ у Запоріжжі вирубували дерева без дозволів (ФОТО)

ОСББ у Запоріжжі вирубували дерева без дозволів (ФОТО)

У Шевченківському районі Запоріжжя керівництво одного з ОСББ незаконно вирубували дерева на прибудинковій території. На ситуацію відреагували місцеві мешканці, які звернулися зі скаргою до фахівців Держекоінспекції Південного округу.

Про це повідомляє пресслужба Держекоінспекції Південного округу.

На місце події виїхали спеціалісти, які оглянули територію та поспілкувалися з представниками ОСББ, щоб з’ясувати, чи мали вони необхідні документи на вирубку дерев. Виявилося, що Запорізька міська рада не видавала дозволу на видалення зелених насаджень.

Інспекція направила листа до правоохоронних органів для встановлення осіб, відповідальних за правопорушення, та притягнення їх до відповідальності згідно з чинним законодавством.

Крім того, проведено розрахунок шкоди, завданої довкіллю, яка складає понад 5 тис. грн за знищення двох берез.

Нагадаємо, троє мешканців Комишуваської громади, які об’єднались у злочинне угруповання, понад рік незаконно вирубували дерева у полезахисних лісосмугах Запорізького району, не маючи на те спеціального дозволу.

Незаконна діяльність злочинної групи завдала державі шкоди на понад 540 тис. грн.