Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Внутрішні конфлікти серед російських військових: нові втрати на Запорізькому фронті

Внутрішні конфлікти серед російських військових: нові втрати на Запорізькому фронті

Внутрішні конфлікти серед російських військових: нові втрати на Запорізькому фронті

Окупанти / Оккупанты

На Мелітопольському напрямку окупанти влаштували битву між собою

У Запорізькій області рашисти допомагають нашим захисникам утилізувати “другу армію світу”. Цього разу вони влаштували перестрілку на власних позиціях, з вельми непоганим результатом.

За даними розвідки, конфлікт стався між військовослужбовцями 136 бригади вс рф і новоприбулими ув’язненими, яким обіцяють амністію після війни в Україні. Командування наказало створити загороджувальні загони зі складу колишніх ув’язнених. Після нетривалої дискусії до ув’язнених у бліндаж закинули гранату, а згодом почалася і стрілянина. Про це повідомляє Центр Національного спротиву.

Унаслідок конфлікту загинули троє росіян – солдат Євген Олейников (1992 р.н.), мл. сержант Аскер Дасаєв (1994 р.н.) і солдат Олег Ілюхін (2001 р.н.). Ще семеро окупантів дістали поранення різного ступеня і були госпіталізовані.


Читайте також: Студенти в Запоріжжі ризикують відрахуванням через відмову від базової військової підготовки