Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Освіта » 67 освітніх центрів у Запоріжжі: доступ до навчання та розвитку для дітей різного віку

67 освітніх центрів у Запоріжжі: доступ до навчання та розвитку для дітей різного віку

67 освітніх центрів у Запоріжжі: доступ до навчання та розвитку для дітей різного віку

Дитячі освітні центри / Детские образовательные центры

У Запоріжжі відкрито 67 освітніх центрів, які надають безкоштовні послуги з навчання, надолуження освітніх втрат, можливості для розвитку та соціалізації дітей різного віку. Це стало можливим завдяки розширенню проєкту ЮНІСЕФ у співпраці з Благодійним фондом «Посмішка ЮА».

Цифрові освітні центри, Центри надолуження освітніх втрат, Дитячі точки “Спільно” та Медіахаб відкрили свої двері для дітей усіх вікових груп та працюють навіть під час канікул. Фахівці з педагогічним досвідом допомагають дітям у навчанні, роблячи його комфортним та цікавим. Під час повітряної тривоги всі разом переходять в укриття, які є в усіх просторах.

Цифрові освітні центри оснащені сучасними ноутбуками, швидкісним інтернетом та іншою технікою. Вони допомагають школярам підключатися до онлайн уроків, надолужувати освітні втрати з читання, письма та арифметики, навчатися програмуванню Minecraft Education та цікаво проводити час під час позашкільних заходів.

Центри надолуження освітніх втрат працюють для відновлення знань дітей, які виникли під час дистанційного навчання. У цікавому форматі учні надолужують освітні втрати з базових дисциплін, таких як українська мова та література, математика тощо.

У Медіахабі діти та дорослі мають можливість створювати якісний цифровий контент, здобувати практичні навички використання різного обладнання та програмного забезпечення. Діти додатково можуть відвідувати заняття з надолуження освітніх втрат, вокалу, а дорослі — цікаві заходи та корисні тренінги.

Дитячі точки “Спільно” в Запоріжжі пропонують заняття для дітей віком від 3 до 18 років, де професійні психологи та фасилітатори проводять цікаві заходи з психосоціальної підтримки та розвитку творчих здібностей. Батьки також можуть проводити час зі своїми дітьми на “сімейних колах” у теплій творчій атмосфері. В рамках проєкту здійснюються мобільні виїзди до навчальних закладів міста.

Простори створено в межах проєкту Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Благодійного фонду «Посмішка ЮА» за фінансової підтримки Європейського союзу, Агентства США з міжнародного розвитку, урядів Японії та Люксембургу.


Читайте також: Верховна Рада планує перейменувати п’ять населених пунктів у Запорізькій області: нові назви