Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Зміни в графіках відключень електроенергії для Запорізького району

Зміни в графіках відключень електроенергії для Запорізького району

Зміни в графіках відключень електроенергії для Запорізького району

Ілюстративне фото / Иллюстративное фото

Від сьогодні, 27 червня, мешканці села Семененкове Запорізького району у разі дії погодинних графіків відключення електроенергії залишатимуться без світла разом з третьою чергою.

Про це повідомили у телеграмі «Запоріжжяобленерго».

«Всі адреси с. Семененкове Запорізького району (територія обслуговування Вільнянського міжрайонного РЕМ) додані до переліку адрес третьої черги по Запорізькому району для населення», – йдеться у публікації.

Повний перелік адрес з оновленням для кожної черг можна переглянути на сайті «Запоріжжяобленерго» за посиланням.

Зазначимо, що останніми тижнями у Запоріжжі щодня застосовуються графіки погодинних відключень електроенергії, і дедалі вони стають усе жорсткішими. Проте одночасно з ними відбуваються й відключення електроенергії через планові ремонтні роботи. Це призводить до того, що подекуди люди цілий день сидять без світла. Запоріжці багато скаржаться на це й у соцмережах, й у приватних розмовах. У зв’язку з обленерго вирішив проводити ремонти будуть там, де світла і так не буде за планом – аби не вимикати споживачів додатково. 

Дефіцит в енергосистемі Україні стався внаслідок ракетних ударів ворога по українським електростанціям.