Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » ЗСУ зірвали військові тренування росіян у теплицях Кам’янки-Дніпровської

ЗСУ зірвали військові тренування росіян у теплицях Кам’янки-Дніпровської

ЗСУ зірвали військові тренування росіян у теплицях Кам’янки-Дніпровської

Тренування росіян у теплицях Кам’янки-Дніпровської / Тренировки россиян в теплицах Каменки-Днепровской

Росіяни на тимчасово-окупованій території Кам’янка-Дніпровської вирішили влаштувати військові тренування на захоплених теплицях.

Відомий український військовий Балу HUB у своєму телеграм-каналі опублікував відповідне відео.

На опублікованих кадрах можна побачити, що російські загарбники звинувачують Україну в нібито обстрілі приватних господарств, зокрема теплиць. Але потім виявилось, що ці теплиці вони використовують для прихованих військових тренувань.


Кам’янка-Дніпровськамісто в Василівському районі Запорізької області. З березня 2022 року місто окуповане російськими військами.

Під час тимчасової окупації Василівського району, очільник міста Кам’янка-Дніпровська, Антоненко Володимир, пішов на співпрацю з росіянами і добровільно обійняв посаду так званого “главы военно-гражданской администрации г. Каменка-Днепровская Запорожской области”.


Нагадаємо, Орджонікідзевський районний суд Запоріжжя оголосив вирок у колабораційній діяльності для поліцейської з міста Кам-янка-Дніпровська, що добровільна перейшла працювати в так звану «народну міліцію» інспекторкою.