Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Генштаб ЗСУ: ворог атакує в районі Малої Токмачки

Генштаб ЗСУ: ворог атакує в районі Малої Токмачки

Генштаб ЗСУ: ворог атакує в районі Малої Токмачки

ЗСУ

Окупанти проводять штурмові дії в районі Малої Токмачки, — інформація від Генштабу ЗСУ.

Від початку доби по всій лінії фронту відбулося 59 бойових зіткнень. Ворог наніс 16 авіаційних ударів із застосуванням 33 керованих авіаційних бомб (КАБ) та здійснив 565 обстрілів.

На Оріхівському напрямку ворог намагається витіснити Сили оборони в районі Малої Токмачки. Українські захисники відбили один штурм, ще одне бойове зіткнення триває.

Бої в районі Малої Токмачки
Бої в районі Малої Токмачки / Бои в районе Малой Токмачки

Нагадаємо, партизанський рух “Атеш” повідомляє, що на Запорізькому напрямку 38-ма окрема мотострілецька бригада ЗС РФ втратила 95% особового складу. За словами українських партизан, серед окупаційної армії поширені акти саботажу, які допомагають збільшувати втрати росіян.