Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Житель Запорізького району побив товариша через ревнощі: постраждалий у тяжкому стані

Житель Запорізького району побив товариша через ревнощі: постраждалий у тяжкому стані

Житель Запорізького району побив товариша через ревнощі: постраждалий у тяжкому стані

Фотоілюстрація/Фотоиллюстрация

52-річний житель села Запорізького району побив свого товариша до непритомності через ревнощі. Потерпілого госпіталізували в тяжкому стані. Поліція встановила обставини події та повідомила зловмиснику про підозру. За цей злочин йому загрожує до восьми років ув’язнення.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Запорізькій області.

Інцидент стався 26 червня о 20:40. Відділення № 2 (Вільнянське) Запорізького райуправління поліції отримало повідомлення від працівників швидкої медичної допомоги про госпіталізацію жителя села Солоне з численними травмами.

На місці події працювали співробітники поліції, які попередньо встановили, що потерпілий прийняв у гості знайомого з подругою. Троє людей разом вживали алкогольні напої, але незабаром між чоловіками виник конфлікт. Гість напав на господаря будинку з кулаками через ревнощі до жінки. Ревнивець завдав опоненту численні удари кулаками і ногами. Коли потерпілий вже не міг чинити опір, правопорушник вийшов на вулицю та попросив перехожу викликати швидку медичну допомогу.

Поліція затримала зловмисника згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України.

28 червня, під процесуальним керівництвом Запорізької окружної прокуратури, слідчі повідомили фігуранту про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Найсуворіша санкція інкримінованої статті передбачає до 8 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, у Запоріжжі водій таксі наніс ножове поранення пасажиру.

Постраждалий звернувся до правоохоронних органів із повідомленням, що під час поїздки в таксі у нього виник словесний конфлікт із водієм, після чого останній наніс йому ножове поранення.