Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » На Запоріжжі попрощалися з військовим, який віддав життя за Україну

На Запоріжжі попрощалися з військовим, який віддав життя за Україну

На Запоріжжі попрощалися з військовим, який віддав життя за Україну

Вчера, 29 июня, в Вольнянске Запорожского района состоялась церемония прощания с военным Игорем Сергеевичем Мусиенко, погибшим 26 июня во время выполнения боевого задания на Харьковском направлении.

Вчора, 29 червня, у Вільнянську Запорізького району відбулася церемонія прощання з військовим Ігорем Сергійовичем Мусієнком, який загинув 26 червня під час виконання бойового завдання на Харківському напрямку.

Про це повідомляє пресслужба Вільнянської міської ради.

Ігор Мусієнко народився 27 березня 1986 року у Вільнянську, де провів своє дитинство. З 1993 по 2002 рік він навчався у Вільнянській загальноосвітній школі І-III ступенів №2, де добре навчався і мав багато друзів.

Після закінчення школи він вступив до Криворізького ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, а у 2009 році завершив навчання у Бердянському університеті менеджменту та бізнесу. З 2006 по 2007 рік Ігор проходив строкову службу у повітряних силах Збройних сил України у військовій частині 1451 міста Харкова та у військовій частині 2189 міста Запоріжжя.

Працював на підприємствах рідного міста, зокрема у товаристві з обмеженою відповідальністю “Ритм” та в національній енергетичній компанії „Укренерго” в команді служби охорони об’єктів. Проходив службу в Державній кримінально-виконавчій службі України на посаді молодшого інспектора відділу нагляду та безпеки у званні старшого сержанта Софіївської виправної колонії №55, а згодом працював старшим інженером відділу інженерно-технічних засобів охорони зв’язку та інформатизації.

5 липня 2023 року Ігоря Мусієнка мобілізували до Збройних сил України. У військовій частині 7278 він був стрільцем-помічником гранатометника другого стрілецького відділення другого стрілецького взводу другої стрілецької роти.

Ігор Мусієнко загинув 26 червня 2024 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Піщане Харківської області.

Без батька залишилися три доньки: Саша, Маша та Даша.

Нагадаємо, 21 червня під час виконання бойового завдання на Херсонському напрямку загинув 42-річний Павло Бригинець із позивним “Дикий”.