Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запорізькій області оголошено День жалоби через ворожий удар по Вільнянську

У Запорізькій області оголошено День жалоби через ворожий удар по Вільнянську

У Запорізькій області оголошено День жалоби через ворожий удар по Вільнянську

Фотоілюстрація з телеграм-каналу голови ЗОВА Івана Федорова/Фотоиллюстрация с телеграмм-канала главы ЗОВА Ивана Федорова.

Сьогодні, 30 червня, у Запорізькій області оголошено День жалоби через трагічні події, що сталися внаслідок ворожого ракетного удару по центру Вільнянська 29 червня.

Про це повідомив голова ЗОВА Іван Федоров.

“30 червня у Запорізькій області день жалоби за загиблими через ворожий удар по Вільнянську. Росіяни поцілили по місту ракетами, вбивши 7 людей, з них троє дітей. Поранили 31 людину, серед яких 8 дітей. Невимовний біль. Співчуття сімʼям загиблих. Світ має зупинити терориста”, – написав він.

Також на сайті Вільнянської міської ради повідомили, що сьогодні в громаді оголошено День жалоби за загиблими від ракетної атаки.

Нагадаємо, вчора росіяни завдали два ракетних удари по місту. Пошкоджено обʼєкт критичної інфраструктури, магазин та житлові будинки. 

Внаслідок удару загинули 7 людей, з них 2 дітей, та були травмовані 31 особа, з них 8 дітей. Допомогу в лікарні отримали 20 осіб, 7 з яких знаходяться в стаціонарі, включаючи 4 дорослих та 1 дитину у тяжкому стані.