Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Оновлено інформацію щодо постраждалих внаслідок ворожого удару по Вільнянську: кількість збільшилася

Оновлено інформацію щодо постраждалих внаслідок ворожого удару по Вільнянську: кількість збільшилася

Оновлено інформацію щодо постраждалих внаслідок ворожого удару по Вільнянську: кількість збільшилася

Фото пресслужби ГУНП у Запорізькій області

Вчора, 29 червня, російські окупаційні війська завдали ракетного удару по Вільнянську Запорізької області. Внаслідок ворожого обстрілу постраждали 38 людей. Про пошкодження майна заявили 75 громадян.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Запорізькій області.

“Це відбулося в один момент. Спочатку нічого не було зрозуміло. Я тільки відчув, як вибухова хвиля пройшла, і все почало валитися. Я не знав, як вибратися з пастки. Побачив вікно, потім почав через нього вистрибувати й одразу ж побіг у парк.

Спочатку я не міг зрозуміти, що відбулося. У парку побачив велику діру в асфальті, тоді зрозумів, що це був приліт,” – розповідає 18-річний постраждалий Данило.

Нагадаємо,  у Вільнянську постраждали 11 дітей. Загинули дві дівчинки віком 10 та 17 років і 15-річний хлопець. Поранення різного ступеня тяжкості отримали 8 дітей віком 14-15 років.

12 постраждалих перебувають у лікарнях. Стан шістьох з них медики оцінюють як важкий.

У госпіталізованих осколкові поранення, контузії, переломи, травматичні ампутації.

Вчора росіяни завдали два ракетних удари по місту. Пошкоджено обʼєкт критичної інфраструктури, магазин та житлові будинки. 

Протягом минулої доби російські окупаційні війська здійснили 381 атаку на 13 населених пунктів Запорізької області.

Ворог завдав три ракетні удари по Запорізькому району:

  • Війська РФ здійснили один авіаційний удар по Кам’янському.
  • 152 БпЛА різної модифікації атакували Гуляйполе, Левадне, Роботине, Малу Токмачку, Малинівку та Новоандріївку.
  • Дев’ять обстрілів РСЗВ накрили Малу Токмачку та Роботине.
  • 216 артобстрілів було завдано по території Гуляйполя, Залізничного, Преображенки, Верхньої Терси, Новопавлівки, Малої Токмачки, Новоандріївки, Роботиного, Малинівки та Левадного.