Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Імена загиблих дітей у Запорізькому районі внаслідок ворожого удару

Імена загиблих дітей у Запорізькому районі внаслідок ворожого удару

Імена загиблих дітей у Запорізькому районі внаслідок ворожого удару

Фотоілюстрація/Фотоиллюстрация

Вчора, 29 червня, російські окупаційні війська завдали ракетного удару по Вільнянську Запорізького району. За оновленими даними ДСНС, наразі відомо про 38 постраждалих, з яких 9 – діти. Серед поранених є вагітна жінка.

Загибла Дарінка Бардаченко
Фото зі сторінки ліцею “Потенціал” Дарінка Бардаченко

Троє дітей загинули внаслідок цієї атаки. Одна з них – 10-річна учениця 5-А класу ліцею “Потенціал” Дарінка Бардаченко.

“Вона була доброю, чуйною, відвертою, товариською дівчинкою. Відповідальна учениця та любляча донька, єдина в родині.  Словами важко передати біль втрати”, – інформують на сторінці ліцею.

Загиблий хлопець
Фото зі сторінки ліцею “Успіх”. Ілля Горохолінський

15-річний Ілля Горохолінський, учень 9 класу ліцею “Успіх”, того дня просто їхав на мопеді по своїх справах, коли ракета вдарила по центру міста. Адміністрація навчального закладу згадує його як цілеспрямованого, скромного, веселого та товариського хлопця, який користувався повагою серед учнів та вчителів.

Фото зі сторінки у Facebook Юлії Данилюк На світлині Ніколета Бондаренко/ Фото со страницы в Facebook Юлии Данилюк На фото Николета Бондаренко

Також того дня загинула 17-річна Ніколета Бондаренко.

“Благаю всіх не байдужих допомогти з похованням нашої зірочки, вона була дуже світлою людиною, їй було лише 17 років хто скільки зможе номер картки 5168745113828088 номер телефону 0994798026 Юлія номер картки тітки”, – пише тітка загиблої дівчину у Facebook Каріни Румянцевої.

Нагадаємо, 12 постраждалих перебувають у лікарнях. Стан шістьох з них медики оцінюють як важкий.

У госпіталізованих осколкові поранення, контузії, переломи, травматичні ампутації.

Вчора росіяни завдали два ракетних удари по місту. Пошкоджено обʼєкт критичної інфраструктури, магазин та житлові будинки. 

Протягом минулої доби російські окупаційні війська здійснили 381 атаку на 13 населених пунктів Запорізької області.