Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Зеленський: Потрібні сміливі рішення для ударів по військовій інфраструктурі РФ

Зеленський: Потрібні сміливі рішення для ударів по військовій інфраструктурі РФ

Зеленський: Потрібні сміливі рішення для ударів по військовій інфраструктурі РФ

Володимир Зеленський

Президент Володимир Зеленський продовжує переговори з міжнародними партнерами спрямованих на захист українських міст, і наголошує на необхідності завдавати ударів по російській військовій інфраструктурі та аеродромах.

Про це йшлося у вечірньому зверненні президента. Він повідомив, що внаслідок удару по Харкову у неділю було поранено 10 людей, одна людина загинула.

Зеленський наголошує, що Україна повинна відповідати на російську агресію ударами по військовій інфраструктурі та аеропортах РФ.

“Чим швидше світ допоможе нам розібратись із російською бойовою авіацією, що запускає ці бомби, чим швидше ми зможемо завдати ударів – цілком справедливих, до речі – по російській військовій інфраструктурі, по російських військових аеродромах, тим ближче буде мир. Справжній мир.

Світ має достатню силу, щоб примусити Росію до миру. І зокрема в захисті Харківської області від російського наступу ми довели, що рішучість партнерів дійсно допомагає. Удари по російському прикордонню допомогли захистити життя. Так само допоможуть і подальші рішення – сміливі рішення, які повинні бути, яких ми потребуємо і про які говоримо з нашими партнерами. Найближчими тижнями продовжимо комунікацію, щоб отримати необхідні рішення”, – зазначив Зеленський.

Нагадаємо, Росія незаконно утримує понад 14 тисяч українських громадян, повідомив уповноважений з прав людини Дмитро Лубінець в інтерв’ю агентству “Інтерфакс-Україна” на Молитовному сніданку.

Лубінець зазначив, що повернення цивільних є найскладнішою частиною роботи, порівняно з поверненням дітей та військовополонених.