Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Вільнянську відновили водогін та дорогу після ракетного обстрілу (ФОТО)

У Вільнянську відновили водогін та дорогу після ракетного обстрілу (ФОТО)

У Вільнянську відновили водогін та дорогу після ракетного обстрілу (ФОТО)

Фото: Іван Федоров/Telegram

Комунальники полагодили водогін та відновили дорогу, які були пошкоджені після російського ракетного удару по Вільнянську 29 червня.

Про це повідомив очільник ЗОВА Іван Федоров.

Ділянка водогону та частина дороги були пошкоджені внаслідок ракетної атаки.

“Частина підприємств залишилась без води, а мешканці – без важливої дорожньої артерії”, – зазначив Федоров.

Над відновленням працювали державні, обласні, міські та приватні служби. Зрештою, працівникам вдалося відремонтувати водогін та відновили рух транспорту.

Фото: Іван Федоров/Telegram
Фото: Іван Федоров/Telegram

Нагадаємо, росіяни поцілили по Вільнянську ракетами. Вбили 7 людей. Із них троє дітей. Поранили 31 людину, із них 8 дітей. На наступний день після атаки у Вільнянську оголосили день жалоби.