Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Політика » Ще одна депутатка Запорізької обласної ради звільнилася

Ще одна депутатка Запорізької обласної ради звільнилася

Ще одна депутатка Запорізької обласної ради звільнилася

Наталія Авраменко. Фото: Гуляйполе.City

Депутатка Запорізької обласної ради Наталія Авраменко достроково склала свої повноваження. Вона написала особисту заяву.

Про це повідомили в пресслужбі Запорізької обласної ради.

Іван Федоров підписав відповідне розпорядження від 19.06.2024 року №83-ор-к щодо припинення повноважень депутата Запорізької обласної ради восьмого скликання Авраменко Наталії Вікторівни.

Відповідні документи будуть направлені до Запорізької обласної територіальної виборчої комісії.

Що відомо про Наталію Авраменко?

Згідно з інформацією видання Гуляйполе.City, Наталія Авраменко є заслуженим лікарем України, директоркою «Обласного медичного центру репродукції людини», професоркою, завідувачкою кафедри акушерства, гінекології та репродуктивної медицини Запорізького державного медичного університету, депутаткою Запорізької обласної ради.

З 1991 року Наталія Вікторівна Авраменко – організатор та засновник головної лікувальної установи з питань збереження репродуктивного здоров’я Запорізького регіону КУ «Обласний медичний центр репродукції людини» Запорізької обласної ради. Освіту медика отримала у 1979 році в Запорізькому медичному інституті, після цього працювала лікарем акушером-гінекологом 4 пологового будинку. У 1982 році Наталя Авраменко викладала на кафедрі оперативної хірургії Запорізького державного медичного інституту. А з 1982 по 1984 роки завідувала жіночою консультацією 5 пологового будинку Запоріжжя. У 1985-1991 роках працювала інспектором сектору лікувально-профілактичної допомоги матері та дитині обласного управління охорони здоров’я Запорізького облвиконкому.

Протягом 22 років Наталія Вікторівна виконує обов’язки секретаря атестаційної комісії з акушерства та гінекології при Департаменті охорони здоров’я Запорізької облдержадміністрації. У 2002 році захистила дисертацію на звання кандидата медичних наук, у 2011-му – дисертацію на звання доктора наук з державного управління. З 2011 року – засновник та завідувачка кафедрою акушерства, гінекології та репродуктивної медицини факультету післядипломної освіти Запорізького державного медичного університету. В грудні 2014 року присвоєно вчене звання Професора кафедри акушерства, гінекології та репродуктивної медицини. У березні 2015 року вона вп’яте обрана депутатом Запорізької обласної ради від партії “Батьківщина”. Працювала у декількох сферах: медицина, охорона здоров’я, збереження екології та капітальні ремонти.