Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У графіках відключень світла в Запоріжжі сталися зміни 1 липня

У графіках відключень світла в Запоріжжі сталися зміни 1 липня

У графіках відключень світла в Запоріжжі сталися зміни 1 липня

Ілюстративне фото / Иллюстративное фото

Сьогодні, 1 липня, в графіках відключення світла відбулися зміни. Тривалість додаткового відключення черг скорочується.

Про це повідомило Запоріжжяобленерго.

Спершу термін відключення трьох черг одночасно скоротили на 1 годину, відключення 3-х черг одночасно відновилися не з 09:00, як було заплановано напередодні, а з 10:00. У зв’язку із цим додаткове відключення черги 4 з 09:00 до 10:00 скасували.

Згодом термін відключення трьох черг одночасно знову скорочено, відключення 3-х черг одночасно відновляться з 16:00. У зв’язку із цим скасовано заплановане напередодні додаткове відключення черги 5 з 10:00 до 14:00.

Також скорочено тривалість додаткового відключення черги 6: замість запланованого напередодні періоду (14:00 – 18:00), черга 6 вимикатиметься з 16:00 до 18:00.

Раніше Inform.zp.ua писало, що сьогодні, 1 липня, в Запоріжжі та Запорізькій області будуть діяти погодинні відключення електроенергії протягом доби.