Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Президент відзначив працівника “Запоріжжяобленерго” державною нагородою

Президент відзначив працівника “Запоріжжяобленерго” державною нагородою

Президент відзначив працівника “Запоріжжяобленерго” державною нагородою

Вручення державної нагороди працівнику “Запоріжжяобленерго”

Президент України Володимир Зеленський відзначив водія Оріхівського міжрайонного РЕМ ПАТ «Запоріжжяобленерго» Юрія Черкасова орденом «За заслуги» ІІІ ступеня.

Про це повідомили в пресслужбі “Запоріжжяобленерго.

Юрія Черкасова нагородили за значні заслуги у зміцненні української державності, мужність і самовідданість, виявлені у захисті суверенітету та територіальної цілісності України, вагомий особистий внесок у розвиток різних сфер суспільного життя, сумлінне виконання професійного обов’язку.

Нагороду він отримав особисто з рук Президента України Володимира Зеленського під час урочистостей з нагоди Дня Конституції.

Як писав раніше Inform.zp.ua, до Дня Конституції президент України Володимир Зеленський підписав указ про відзначення державними нагородами України громадян, серед яких є жителі Запоріжжя та Запорізької області.