Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У парку Перемоги в Запоріжжі відновили дорогу після ракетного удару (ФОТО)

У парку Перемоги в Запоріжжі відновили дорогу після ракетного удару (ФОТО)

У парку Перемоги в Запоріжжі відновили дорогу після ракетного удару (ФОТО)

Ремонт дороги. Фото: Запорізька міська рада

Комунальне підприємство «ЕЛУАШ» завершило відновлення дороги та тротуару в парку Перемоги. Там зробили нові бордюри та поклали новий шар асфальту товщиною 5 см і вагою близько 30 тонн.

Про це повідомили у Запорізькій міській раді.

У парку Перемоги в Запоріжжі відновили дорогу
Відновлена дорога в парку Перемоги. Фото: Запорізька міська рада

“Ми засипали приблизно 50 тонн шлаку у вирву. Його утрамбували та витримали необхідний час, аби він просів, після чого досипали ще. Після чого замінили бордюри та уклали нове покриття. На ділянці працювали 5 фахівців та спецтехніка – самоскиди, навантажувач, каток, асфальтні машини”, – зазначив виконроб виконавчої дільниці ШЕД-2 КП «ЕЛУАШ» Єгор Пархоменко.

У парку Перемоги в Запоріжжі відновили дорогу
Відновлення дороги. Фото: Запорізька міська рада

Ремонтні роботи розпочались минулого тижня. Вже зараз містяни можуть комфортно пересуватись парком.

У парку Перемоги в Запоріжжі відновили дорогу
Відпочивальник у парку Перемоги. Фото: Запорізька міська рада

Нагадаємо, росіяни вдарили по території парку 8 травня. Внаслідок обстрілу утворилась вирва діаметром близько 200 квадратних метрів, яку спочатку засипали шлаком. Тоді ж постраждав гаражний кооператив, одна з пожежних частин міста та міський електротранспорт.