Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Дороги » На дорогах Запоріжжя діятимуть обмеження для транспорту з 1 липня: деталі

На дорогах Запоріжжя діятимуть обмеження для транспорту з 1 липня: деталі

На дорогах Запоріжжя діятимуть обмеження для транспорту з 1 липня: деталі

Обмеження руху для вантажівок. Ілюстративне фото

На державних дорогах Запорізької області встановили обмеження для вантажівок з 1 липня на період аномальних підвищень температури.

Про це повідомили в Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Запорізькій області.

Обмеження діятимуть для руху великовагового транспорту на автомобільних дорогах загального використання державного значення:
▪️М-18 Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта;
▪️Н-08 Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя (через м. Кременчук) – Маріуполь;
▪️Н-15 Запоріжжя – Донецьк;
▪️Н-23 Кропивницький – Кривий Ріг – Запоріжжя;
▪️Р-73 /Н-08/ – Нікополь.

Заборона стосується транспортних засобів, фактичною масою понад 24 тони і навантаженням на вісь понад 7 т. На ділянках доріг встановлять відповідні знаки.

“Задля збереження дорожнього покриття вантажівкам заборонено рухатися при температурних показниках повітря вище +28°С за Цельсієм. Водіям потрібно перечекати спекотний період на майданчиках для тимчасової стоянки транспортних засобів в смугах відведення автомобільних доріг та біля об’єктів дорожнього сервісу”, – зазначають в Службі відновлення.

Місця тимчасового відстою для транспорту можна знайти за такими координатами:

▪️А/д М-18 Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта, км 255+534 (праворуч), км 263+637 (ліворуч), км 275+506 (ліворуч);
▪️А/д Н-08 Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя (через м. Кременчук) – Маріуполь, км 453+583 (праворуч), км 469+552 (праворуч);
▪️А/д Н-15 Запоріжжя – Донецьк, км 35+500 (праворуч), км 56+455 (праворуч), км 59+788 (праворуч), км 63+659 (ліворуч);
▪️А/д Н-23 Кропивницький – Кривий Ріг – Запоріжжя, км 274+674 (праворуч), км 282+880 (ліворуч).

Ці обмеження не діятимуть для того транспорту, який використовують для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та транспортних засобів, що перевозять небезпечні, швидкопсувні вантажі, живі тварини і птицю, військові вантажі, товари подвійного призначення та/або майна, що використовується для потреб оборони та інше.

Як писав раніше Inform.zp.ua, комунальники полагодили водогін та відновили дорогу, які були пошкоджені після російського ракетного удару по Вільнянську 29 червня.