Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Події » Екологія » Чотири шкідливі речовини виявили в повітрі Запоріжжя

Чотири шкідливі речовини виявили в повітрі Запоріжжя

Чотири шкідливі речовини виявили в повітрі Запоріжжя

Ілюстративне фото

В Запоріжжі протягом минулого тижня проводили спостереження за забрудненням природного середовища. В повітрі виявили перевищення концентрації чотирьох домішок.

Про це повідомляють в Запорізькому гідрометцентрі.

Дослідження проводили в період 24-29 червня. В повітрі була перевищена концентрація таких домішок:

– завислі речовини (пил) – 1,1-2,1
– діоксид азоту – 1,2-1,9
– фенол – 1,9-2,7
– формальдегід – 1,7-2,2

Інфографіка: Запорізький ЦГМ

Як відстежувати викиди в повітрі Запоріжжя?

Підпишіться на чат-бот Radiation and Smog Alarm від EcoCity в телеграмі, щоб отримувати сповіщення в разі небезпечного забруднення навколишнього середовища. Або моніторьте карту EcoCity в разі підозрілих загрозі викидів або їх прямих ознак.


Як писав раніше Inform.zp.ua, у річці Дніпро в Запоріжжі фахівці зробили 20 досліджень проб води, в половині з яких виявили відхилення по різних показниках.

Також на пляжі «Центральний» в пробах піску виявили перевищення за мікробіологічними показниками.